WSK: Nicklas Nielsen hurtigst i La Conca

I weekenden gælder det tredje afdeling af WSK Euroseries som køres på klæbrige La Conca. Nicklas Nielsen var hurtigste mand i fredagens tidtagning i KF2 klassen.

På billedet ses polemand i KF2, Nicklas Nielsen. Foto: Press Net.

Tredje afdeling af WSK Euroseries køres i denne weekend på den italienske bane La Conca. Slavko Ivanovic er som eneste dansker til start i KF3 klassen. I KF2 har vi Nicklas Nielsen, Max Klinkby-Silver, Christian Sørensen og Kasper Larsen til start. Der køres også i både 60 Mini, KZ2 og KZ1 men her er altså ingen danskere med.

De fleste kan nok huske hvor tyggegummi-agtig La Conca banen var tidligt i Marts da første afdeling af WSK Master blev kørt, og ikke mindst sidste år hvor flere kørere måtte bukke under for skadede ribben efter sindssyg meget greb i banen. Der blev mildest talt kun kørt på to hjul igennem svingene. Denne weekend er ingen undtagelse. 30 graders varme vil præge hele weekenden, og allerede nu har kørerne fået lov at mærke grebet i banen. Der er 61 kørere til start i KF2 og 61 i KF3. Her i blandt altså de førnævnte danskere. Lad os se nærmere på hvordan det er gået i fredagens tidtagning.

Laconca_WSKM1_Greb
Billede fra WSK Master La Conca i Marts 2012.  Foto: KSP

KF3 – 61 deltagere, 1 dansker

I KF3 klassen er Slavko Ivanovic som sagt den eneste dansker til start. Tidtagningen fredag har ikke været helt ideel for RK-køreren og efter 10 omgange hed tiden altså 48.577. Dette rækker til en placering som 58’er i feltet. Tiden i KF3 blev ikke overraskende sat af Callum Illot fra Chiesa Corse med tiden 47.244 . Lige bag ham som toer på tiden George Russel 47.459 og som treer Dorian Boccolacci med tiden 47.497.

I Slavkos første heat fredag aften sluttede han som 22’er.

KF2 – 61 deltagere, 4 danskere

I KF2 klassen var det intet mindre end Nicklas Nielsen der dominerede. Den danske kosmic-kører satte tiden og vandt altså super pole 0,044 foran teamkammeraten Antonio Fuocco. Nicklas tid hed 46.722. Fuoco 46.766 og som treer på tiden Charles Leclerc med tiden 46.805. Max Klinkby-Silver var 16’er på tiden med 47.110. Christian Sørensen fra LH-racing 36’er på tiden med 47.445, og den danske teamkammerat Kasper Larsen kørte 47.487 og placerede sig som 43’er i fredagens tidtagning.

Der blev fredag aften kørt 3 heat i KF2. I det første scorede Nicklas Nielsen sig en fjerdeplads, og i samme heat blev Kasper Larsen 12’er. Max Klinkby-Silver blev i sit heat 9’er, og Christian Sørensen sluttede 12’er i sit heat. Imorgen lørdag og søndag køres de resterende mange heats, og finaler.

Løbet kan som sædvanlig følges live her.

Scroll til toppen